VICI

“Veni, vidi, vici” sa den romerske statsmannen, feltherren og forfatteren Julius Cæsar etter den raske seieren over kong Farnakes av Pontos, i slaget ved Zela, i Lilleasia år 47 f.Kr. Uttrykket betyr “jeg kom, så og vant”. Som Julius Cæsar overvant Kong Farkanes – vil vi at du også skal overvinne noe. Vi i Vici legger alt til rette for at du skal vinne over dine utfordringer og oppnå dine mål når du trener hos oss. Hos oss kan du trene individuelt, i grupper eller sammen med noen av våre personlige trenere.

Vici Treningssenter er et innovativt, moderne og miljøvennlig treningssenter, midt i hjertet av Haugesund. Vi holder til i 3.etasje i Helsehuset og er et 360 grader wellness-senter. Målet vårt er å legge til rette for at du som medlem skal øke livskvaliteten din, forbedre din aktive hverdag og få en sunn helse gjennom hele året. Hos oss er du velkommen uansett hvilken fysisk form du er i, hvilken motivasjon du har for å trene og hva slags mål du har satt deg for treningen din. Vi har plass til alle som ønsker å holde seg i aktivitet.

Vi er stolte over å være et treningssenter hvor kunnskap om trening og en sunn hverdag blir tatt på alvor. Alle våre ansatte har høy utdanning i forskjellige fagdisipliner innen helse og fysisk aktivitet og vil være tilgjengelige på senteret på hverdager. Vi har derfor de beste forutsetningene for å hjelpe deg med å nå akkurat dine treningsmål.

Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen til Vici Treningssenter!

BLI MEDLEM

VICI