VÅRE TRENINGSTIMER

SLYNGETRENING

Slyngetrening er en morsom, effektiv og funksjonell måte å trene på. Timen passer både for nybegynnere og viderekommende. Du får virkelig utfordret balansen og det er et stort fokus på kroppskontroll. Under denne treningen får du trent hele kroppen og særlig kjernemuskulaturen. Slyngetrening passer for alle treningsglade da du tilpasser vanskelighetsgraden selv og motstanden er din egen kroppsvekt.

SKI FIT

er en gruppetime som er spesialtilpasset skisesongen. På bare 30 minutter styrker vi musklene, trener bevegeligheten og forbedrer kondisjonen som vi aktivt bruker når vi går og står på ski. Skal du stå på ski i vinter, har du hytte på fjellet eller ønsker du bare å trene effektiv styrke- og kondisjonstrening er dette den perfekte gruppetimen for deg.

STEP/STYRKE 

er en morsom og effektiv måte å trene både utholdenhetstrening og styrketrening på. I denne timen får du trent hele kroppen til motiverende musikk og raske rytmer. Timen varierer og inneholder både styrke- og stepintervaller. Treningen foregår vekselvis på en stepkasse. I denne timen blir du utfordret på koordinasjon, styrke og utholdenhet. Step/Styrke passer for deg som liker å bevege deg til raske rytmer, svette og å holde deg i form.

YOGA/STRETCH

er en god måte å trene avspenning på. I en hektisk hverdag med mye stress er det avgjørende å få en pust i bakken. Yoga kan man selv benytte i hverdagslige gjøremål hvor man blir utsatt for ulike påkjenninger. Yoga passer for deg som vil lære hvordan du kan håndtere stress og kontrollere pusten din i en travel hverdag.

HØYINTENSITET (MØLLE-/STYRKETRENING)

Bli med på en time hvor intensitet står i sentrum. Vi trener core og løper på mølla. Bli med på en variert time.

 SPORT FIT

er inspirert av ulike typer idretter. Bli med på en gøy time hvor kondisjon og koordinasjon står i sentrum.

EASY FIT

er en morsom og effektiv styrke- og utholdenhetstrening for godt voksne. Denne treningen fokuserer på utholdenhet, styrke, balanse, bevegelighet og avspenning til motiverende musikk. Easy Fit passer for deg som er godt voksen, som ønsker å holde deg i form og som er glad i å trene.

OMNIA-STYRKETRENING

er tradisjonell sirkeltrening ved hjelp av utradisjonelt utstyr. På Omnia-apparatet vårt kan du trene styrke på mange ulike måter. Treningen foregår i treningsområdene våre og passer for deg som vil trene styrketrening med ulik belastning, som liker å holde deg i form og som liker å bli pushet til det ytterste.

SPINNING

er en effektiv måte å trene utholdenhet på. I denne timen er det veldig liten belastning på knærne, så om du har belastningsskader eller av andre årsaker ikke kan løpe, passer denne timen deg godt. Du styrer selv hvor mye belastning du ønsker å ha. Spinning er en morsom måte å trene kondisjon på, og sammen med en motiverende instruktør og inspirerende musikk er det lett å glemme at pulsen slår for fullt. Spinning passer for deg som liker å sykle og som liker å holde deg i form.

SPINNING INTERVALL

er en morsom form for utholdenhetstrening. Vi trener i intervaller som er en effektiv måte å trene utholdenhet på. I denne timen er det veldig liten belastning på knærne, så om du har belastningsskader eller av andre årsaker ikke kan løpe, passer denne timen deg godt. Du styrer selv hvor mye belastning du ønsker å ha. Spinning er en morsom måte å trene kondisjon på, og sammen med en motiverende instruktør og inspirerende musikk er det lett å glemme at pulsen slår for fullt. Spinning passer for deg som liker å sykle og som liker å holde deg i form.

EASY FIT SPINNING

er en effektiv måte å trene kondisjonen på. Treningen foregår på syklene våre i spinningsalen. Du bestemmer selv hvor mye belastning du ønsker og hvor tungt du ønsker at det skal være. Denne treningsformen er særlig gunstig om du har problemer med knær, hofter og bein da belastningen på disse reduseres når man sitter og sykler. Denne timen passer for deg som er godt voksen, som liker å sykle til fengende musikk og som vil holde deg i form.

TRIATHLON KLUBBEN

Haugesund Triathlonklubb har reservert spinningsalen for sine medlemmer. Ønsker din bedrift, ditt idrettslag eller din vennegjeng å leie salen kontakt oss på post@vicitreningssenter.no for priser og avtale.

VÅRE TRENINGSTIMER