VI TILBYR

Vici Treningssenter tenker helhetlig rundt ditt aktive liv. Derfor er vi opptatt av kvalifisert kompetanse, riktig kunnskap og et motiverende treningsmiljø. Hos oss er du velkommen uansett om du ønsker å trene i trygge omgivelser, utforske nye treningsformer eller trene mot et personlig mål.
Vi tilbyr både individuell og organisert trening. Våre gruppetimer er nivådelt og tilpasset forskjellige vanskelighetsgrader. For oss er det viktig at du får en god treningsopplevelse. Derfor vil en av våre ansatte til enhver tid være tilgjengelig i treningsområdet, for å svare deg på dine spørsmål. Ønsker du et utdypende, skreddersydd treningsprogram kan du enkelt booke en av våre personlig trenere som vil hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

FYSISKE TESTER

Som ett av få treningssentre tilbyr vi privatpersoner, hobbymosjonister og profesjonelle idrettsutøvere testing av deres fysiske verdier. Ønsker du å vite hvordan det står til med din fysiske helse eller hvordan du kan trene mer effektivt for å nå dine mål, kan du enkelt teste deg hos oss.

  • 1
  • 4
  • 2
  • 3

VI TILBYR