PRISER OG VILKÅR

Hos Vici Treningssenter kan du kjøpe fire ulike typer medlemskap. Våre priser inkluderer innmelding og vi har ingen skjulte kostnader. Alle våre medlemskap forutsetter kjøp av Wellness Key til 150,-.Vi har egne medlemskap for deg om du er senior, student ved HSH, om du ønsker et ordinært medlemskap, om din bedrift har avtale med oss, eller om du er ansatt i en bedrift som har bedriftshelsetjeneste-avtale med Privatsykehuset Haugesund. Ønsker din bedrift en egen avtale med Privatsykehuset Haugesund kan du enkelt ta kontakt via post@privatsykehuset.no.

 

Ordinært medlemskap 12 mnd. binding

Ordinært medlemskap koster 599,- pr. mnd.

Senior-medlemskap/ student ved HSH 12 mnd. binding

Er du senior (fra og med 65 år) eller student ved HSH (Høgskolen Stord Haugesund) med gyldig semesterkort tilbys du trening til rabattert pris. Pris 549,- pr. mnd.

Bedriftsavtale

Ved å inngå en bedriftsavtale med Vici Treningssenter tilbys de ansatte i bedriften en rabattert pris på trening. Ønsker din bedrift en egen avtale med Vici Treningssenter kan du enkelt ta kontakt via post@vicitreningssenter.no.

Bedriftshelsetjeneste-avtale

Ved å inngå en bedriftshelsetjeneste-avtale med Privatsykehuset Haugesund tilbys du som kunde hos Vici Treningssenter en rabattert pris på trening.
Les mer om denne avtalen

Medlemsvilkår og angrerett:
Medlemsvilkår Vici Treningssenter

Ved kjøp på nett gjelder standard 14 dagers angrerett etter at avtalen er inngått.
Les mer 

PRISER OG VILKÅR