MYWELLNESS CLOUD

Som medlem av Vici Treningssenter får du tilgang til nyskapende og moderne løsninger som gjør treningen hos oss enda mer spennende og motiverende helt gratis. Via programmet Mywellness Cloud kan du registrere treningsøkter uansett hvor i verden du er, endre treningsprogrammer og delta i morsomme konkurranser og utfordringer.

Mywellness Cloud er utviklet av Technogym og er en digital plattform hvor du har oversikt over treningen din. Du kan enkelt koble deg til plattformen via din smarttelefon eller på vår nettside. For å koble deg til Mywellness Cloud skal du benytte vår egen Vici Wellness Key. Denne kan settes inn i alle apparatene våre og registrerer all aktivitet som du utfører. Nøkkelen fungerer også som adgangskortkort til senteret og som nøkkel til garderobeskapene.

Registrer deg i Mywellness Cloud

Hos oss får du medlemskap i Mywellness Cloud helt gratis. Ved innmelding på treningssenteret mottar du en velkomstmail med invitasjon til å registrere deg som Mywellness Cloud-bruker. Følg instruksjonene i denne mailen. Har du problemer med registrering, eller har du spørsmål til hvordan du skal registrere deg er du velkommen til å ta kontakt med oss på post@vicitreningssenter.no.

 

MYWELLNESS CLOUD