MYWELLNESS CLOUD

Som medlem av Vici Treningssenter får du tilgang til nyskapende og moderne løsninger som gjør treningen hos oss enda mer spennende og motiverende helt gratis. Via programmet Mywellness Cloud kan du registrere treningsøkter uansett hvor i verden du er, endre treningsprogrammer og delta i morsomme konkurranser og utfordringer.

Mywellness Cloud er utviklet av Technogym og er en digital plattform hvor du har oversikt over treningen din. Du kan enkelt koble deg til plattformen via Vici Trening-appen på din smarttelefon eller på vår nettside.

For å planlegge og loggføre treningen på alle våre apparater skal du som medlem benytte deg av vår Wellness Key – en elektronisk treningsnøkkel som du skal bruke ved inngang til treningssenteret. Den skal også settes inn i treningsapparatene for å guide deg gjennom ulike treningsøkter, slik at du kan få en best mulig instruksjon av treningsøvelsene og bli motivert for trening. Når du kommer hjem fra trening, kan du enkelt se resultatene dine fra Mywellness Cloud på en egen nettside eller på smarttelefonen din. MyWellness Key gjør treningen morsom og meningsfull.

Registrer deg i Mywellness Cloud

Hos oss får du medlemskap i Mywellness Cloud helt gratis. Ved innmelding på treningssenteret mottar du en velkomstmail med invitasjon til å registrere deg som Mywellness Cloud-bruker. Følg instruksjonene i denne mailen. Har du problemer med registrering, eller har du spørsmål til hvordan du skal registrere deg er du velkommen til å ta kontakt med oss på post@vicitreningssenter.no.

 

MYWELLNESS CLOUD